Random Article


Cameraman Fabian Wagner bevestigt scènes met Superman in het zwarte kostuum in DC’s Justice League

 

Posted 08/12/2017 by

Over de zogenaamde “Zack Snyder”-cut en betrokkenheid van Joss Whedon bij DC’s Justice League vloeide al heel wat inkt. Iedereen heeft er wel een mening over en als het aan cameraman Fabian Wagner ligt, gaat dat gesprek nog even door. Wagner bevestigde immers het bestaan van scènes met Henry Cavill als Superman in het zwarte kostuum die jammer genoeg de bioscoopversie niet haalden.

DC’s man van staal in het zwarte kostuum is uiteraard een knipoog naar het pak dat Superman droeg in de inmiddels klassieke Death & Return of Superman-verhaallijn uit de vroege jaren 90, waarin hij werd gedood door het monster Doomsday (net zoals in de films), maar uit de dood terugkeerde via Kryptoniaanse technologie en langzaamaan zijn krachten opnieuw verwierf.

Justice League is de vijfde film in het DC Extended Universe en knalt op 15 november 2017 de zalen binnen. Alles over de Justice League lees je in onze START TO READ.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.