Random Article


John Constantine is terug in Nieuwe Trailer voor DC’s Legends of Tomorrow Seizoen 3

 


Posted 06/12/2017 by

Na de spannende (en ook best grappige) mid-season finale van DC’s Legends of Tomorrow gaf The CW vandaag een eerste trailer vrij voor de tweede seizoenshelft. Centraal staat natuurlijk de langverwachte terugkeer van Matt Ryan als de Britse kettingrokende magiër-demonologist John Constantine.

Zijn aflevering – trouwens de tiende episode dit seizoen – zal een bovennatuurlijk horroraspect bevatten en verwijzen naar de eerdere cameo van Constantine in het vierde seizoen van ArrowDaarnaast focust de episode ook op een magische confrontatie tussen John en Damien Darhk (Neil McDonough)Legends keert terug in februari 2018.

Onze recensie van de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Legends of Tomorrow vind je hier.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.