Random Article


Nieuwe Trailer voor DC’s Black Lightning op The CW

 


Posted 05/12/2017 by

Warner Bros. Television, DC Entertainment en The CW hebben vandaag een nieuwe trailer vrijgegeven voor Black Lightning met Cress Williams als de gelijknamige DC-superheld. Het eerste seizoen van Black Lightning gaat op dinsdag 16 januari van start.

De show zal Jefferson Pierce/Black Lightning voorstellen als een iets oudere, al op pensioen gegane superheld, wiens dochter in zijn voetsporen wil treden en wiens student fout terechtkomt bij een plaatselijke bende. Black Lightning verscheen voor het eerst in Black Lightning #1 (1977) en was één van DC’s eerste Afro-Amerikaanse superhelden. Het personage is een metahuman met elektrische krachten en vervoegde o.a. de Justice League en Batman’s Outsiders. In de comics heeft ie twee dochters, Anissa en Jennifer Pierce, dewelke in zijn voetsporen traden als de superheldinnen Thunder en Lightning.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.