Random Article


Nieuwe Teaser hint naar de schurk in Marvel’s New Mutants Film

 

Posted 05/12/2017 by

Filmstudio 20th Century Fox en Marvel hebben de afgelopen week een nieuwe teaser vrijgegeven voor New Mutants. De bewegende afbeelding toont een besneeuwd bos, bloed en enkele verscheurde takken, maar ook de afdruk van een stel berenpoten.

Het hint natuurlijk naar de schurk van dienst in de film: Demon Bear, een gigantische beer die zijn buitengewone krachten put uit negatieve menselijke emoties. Deze psychische kracht vermoordde de ouders van New Mutant Moonstar en jaagt sindsdien op de tiener. In de film zullen ze oog in oog komen te staan.

 

The New Mutants – onder regie van Josh Boone (The Fault in Our Stars) – staat gepland voor een release op 13 april 2018.

Nature never nurtured. #NewMutants

Een bericht gedeeld door New Mutants (@newmutantsfilm) op

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.