Random Article


Riverdale Spin-off rond Sabrina The Teenage Witch in de maak

 


Posted 02/12/2017 by

The CW gaat binnenkort wereld van Riverdale uitbouwen met een eerste spin-off. Zo komt er een tv-reeks met horrorelementen rond Sabrina The Teenage Witch bij Netflix. De video-on-demand-dienst bestelde bovendien meteen twee seizoenen.

De serie draait rond Sabrina Spellman en is gebaseerd op het Archie Comics-personage dat voor het eerst verscheen in Archie’s Madhouse #22 (1962). Sabrina Spellman is een zestienjarig meisje dat ontdekt dat ze een heks is en dus over magische krachten beschikt. Zij moet proberen haar gewone leven in evenwicht te houden met haar pas verworven vaardigheden. Eerder was er al een geanimeerde tv-reeks en een volwaardige sitcom in de jaren 90. Enkele jaren geleden verscheen er nog een nieuwe horrorcomic rond Sabrina bij Archie Comics.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.