Random Article


Gerucht: Schurk voor Marvel’s Iron Fist Seizoen 2 is bekend

 

Posted 02/12/2017 by

Als we een recente casting call van een “Tanya Parker”-personage mogen geloven, is de schurk uit het tweede seizoen van Marvel’s Iron Fist op Netflix bekend.

Enerzijds kan het gaan om Tanya Adrian/Lady Gorgon. Deze Punisher-schurk verscheen voor het eerst in Punisher War Journal #20 (2008), is een onderdeel van The Hand-organisatie en beschikt over telepathische krachten. Anderzijds zou Tanya Sealy/Black Mamba, een ex-prostituee die voor het eerst verscheen in Marvel Two-In-One #64 (1980), haar introductie kunnen maken. Deze misdadigster werkte samen met Roxxon, dat al meermaals in het Marvel-universum op Netflix verscheen, en kreeg zo telepathische vaardigheden en kan “darkforce”-energie manipuleren.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.