Random Article


Eerste Kijk op Brenton Thwaites als Robin in DC’s Titans TV-Reeks

 

Posted 02/12/2017 by

Zonet gaf DC Entertainment een eerste foto vrij van Australisch acteur Brenton Thwaites – bekend van Pirates of the Caribbean – Dead Men Tell No Tales (Salazar’s Revenge) en Gods of Egypt – in DC’s Titans-televisiereeks. Hij wordt immers Dick Grayson, de allereerste Robin van Batman en de leider van deze incarnatie van de Teen Titans. Thwaites vervoegt o.a. Teagan Croft als Raven en Anna Diop als Starfire.

Dick Grayson verscheen voor het eerst in Detective Comics #38 uit 1940 als ‘s werelds eerste en nog steeds bekendste sidekick, Robin. Later werd hij leider van de Teen Titans, kwam hij onder de vleugels van Batman vandaan en werd hij als Nightwing volwassen. Fun fact: in de meeste versies van zijn verhaal werd zijn identiteit als Nightwing geïnspireerd door de Superman-mythologie en in sommige gevallen door de man van staal zelf. De naam Nightwing behoorde immers eerder toe tot een Kryptoniaanse misdaadbestrijder/legende, die samen met zijn partner Flamebird de Bottled City of Kandor veilig hield…

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.