Random Article


Gerucht: David S. Goyer regisseert He-Man and the Masters of the Universe Film

 

Posted 01/12/2017 by

Een half jaartje geleden kondigde filmstudio Sony Pictures hun He-Man and the Masters of the Universe-reboot aan. Nu zou niemand minder dan David S. Goyer, bekend van zijn schrijfwerk voor onder meer Christopher Nolans Batman Begins, maar ook Man Of Steel, Green Lantern Corps en Batman v Superman: Dawn Of Justice, in de running zijn om de film te regisseren.

De blockbuster wordt gebaseerd op de He-Man and the Masters of the Universe-animatiereeks (1983-1985 en een reboot in 2002), die eerder al een Hollywoodfilm uit 1987 met Dolph Lundgren als He-Man inspireerde. In He-Man and the Master of the Universe verdedigt Prins Adam van Eternia/ beter gekend onder zijn alter ego He-Man, de krachtigste man in het universum, de wereld  en voornamelijk Castle Grayskull tegen de kwade troepen van Skeletor. Deze filmreboot wordt geproduceerd door Todd Black, Jason Blumenthal en Steve Tisch en mikt op een releasedatum op 18 december 2019.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.