Random Article


The CW en DC ontslaan Showrunner Andrew Kreisberg (The Flash, Arrow, DC’s Legends of Tomorrow en Supergirl) na grensoverschrijdend gedrag

 

Posted 29/11/2017 by

De epische cross-over tussen de DC-reeksen, Crisis on Earth-Xis nog maar net achter de rug of een ongemakkelijk nieuwtje overschaduwt het succes. Andrew Kreisberg, een van de creatieve geesten achter het Arrowverse, vooral The Flash, DC’s Legends of Tomorrow en Supergirl, werd vandaag ontslagen bij The CW.

Eerder deze maand werd hij al aangeklaagd wegens misbruik en grensoverschrijdend gedrag. DC reageerde meteen door de producent op non-actief te zetten en een intern onderzoek op te starten. Negentien bronnen kwamen naar voren, maar Kreisberg ontkende de feiten ten stelligste.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.