Random Article


Eerste Epische Trailer voor Marvel’s Avengers: Infinity War

 


Posted 29/11/2017 by

Marvel Studios en regisseurs Joe en Anthony Russo gaven zonet de allereerste trailer vrij voor Avengers: Infinity WarIn Avengers: Infinity War – het actievolle crescendo van de Marvel-films – zal Thanos de Mad Titan (Josh Brolin) de Infinity Gauntlet hanteren, waarin alle zes Infinity Stones (ook wel de centrale MacGuffins in de Marvel-films) verzameld zijn en hem goddelijke krachten schenken.

Onder meer de Avengers, Doctor Strange, de Guardians of the Galaxy en Spider-Man zullen allen in Infinity War te zien zijn en het verhaal wordt deels gebaseerd op de The Infinity Gauntlet-miniserie uit 1991, met duidelijk ook heel wat flarden van het Infinity-event uit 2013. Regisseurs van dienst zijn Joe en Anthony Russo (Captain America: Civil War, Captain America: The Winter Soldier) en de prent knalt de zalen binnen eind april 2018.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.