Random Article


Zat Catwoman in DC’s Justice League-film?

 


Posted 28/11/2017 by

Naar het einde toe van Justice Leaguetijdens de laatste montage, zien we een vrouw, in rode jurk met een grote zonnebril, weggevoerd worden door de politie. Zij was blijkbaar een van de overvallers bij het museum, waar Wonder Woman werkte en meteen een epische introductie in de film kreeg. Terwijl de vrouw geboeid wordt weggedragen, zien we Wonder Woman een kattenbeeldje opnieuw in een museumdoos stoppen. Ook duikt in de achtergrond een meisje met kattenoren op.

Bij heel wat fans deed het alvast een belletje rinkelen. Door de vele katachtige hints zou de vrouw niemand minder dan Selina Kyle/Catwoman moeten voorstellen. Was dit onze eerste kijk op Gotham’s bekendste gekostumeerde dievegge en één van Batman’s grootste liefdes? Wat het ook moge voorstellen, het is zonder twijfel een leuke knipoog!

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.