Random Article


Green Lantern Corps-scenarist Michael Green wil Ricky Whittle als John Stewart

 

Posted 28/11/2017 by

Als het aan scenarist Michael Green (Logan, Blade Runner 2049) ligt, is de acteur voor John Stewart al gevonden. Green, die samen met David S. Goyer het script schreef voor DC’s Green Lantern Corps, maar ook American Gods op Starz, wil niemand minder dan Ricky Whittle uit American Gods als de iconische ringslingeraar.

John Stewart – een architect en ex-marinier uit Detroit – verscheen voor het eerst in Green Lantern #87 (1971) en werd één van Hal Jordan‘s back-ups alsook één van DC’s eerste gekleurde superheldenStewart nam af en toe de hoofdrol in de reeks over, werd net zoals Hal Jordan lid van de Justice League, verkreeg kortstondig een eigen reeks in Green Lantern: Mosaic en nam tijdelijk het commando over de Darkstars. Bij het grote publiek brak hij echter vooral door als de Green Lantern in de animatieseries Justice League en Justice League Unlimited.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.