Random Article


Eerste Foto’s voor Marvel’s Avengers: Infinity War

 

Posted 27/11/2017 by

De komende editie van Vanity Fair staat helemaal in het teken van Marvel’s Avengers: Infinity War. Zo kregen we weer wat nieuwe foto’s uit de derde Avengers-film te zien. We herkennen onder meer Scarlett Johansson als een blonde Black Widow, Chris Evans als (nog steeds) Captain America en zowat alle noemenswaardige acteurs en actrices:

De geanticipeerde trailer wordt dan weer de komende dagen of weken verwacht. In Avengers: Infinity War – het actievolle crescendo van de Marvel-films – zal Thanos de Mad Titan (Josh Brolin) de Infinity Gauntlet hanteren, waarin alle zes Infinity Stones (ook wel de centrale MacGuffins in de Marvel-films) verzameld zijn en hem goddelijke krachten schenken.

Onder meer de Avengers, Doctor Strange, de Guardians of the Galaxy en Spider-Man zullen allen in Infinity War te zien zijn en het verhaal wordt deels gebaseerd op de The Infinity Gauntlet-miniserie uit 1991. Regisseurs van dienst zijn Joe en Anthony Russo (Captain America: Civil War, Captain America: The Winter Soldier) en de prent knalt de zalen binnen eind april 2018.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.