Random Article


Paramount vs Warner Bros: Dawn of the Super ‘Stache

 

Posted 26/11/2017 by

The plot thickens. De afgelopen weken en maanden verscheen de snor van acteur Henry Cavill meermaals in de media. Het behoud van zijn snor, contractueel verplicht voor Mission Impossible 6 bij Paramount Pictures, zorgde immers voor heel wat problemen bij de reshoots van DC’s Justice League bij studio Warner Brothers Pictures. Die werd uiteindelijk weggewerkt met behulp van wat digitale magie, maar het bleef jammer genoeg merkbaar in het eindproduct.

Volgens het laatste gerucht zou Warner Paramount geld aangeboden hebben om bij MI 6 de snor digitaal te recreëren, zodat er geen probleem was voor Justice League. Uiteindelijk ging Paramount niet op het aanbod in met alle gevolgen vandien. Had een valse snor van pakweg tien euro er zo slecht uitgezien? Of eventueel zelfs een bebaarde Superman, net zoals in de post-Death of-comics?

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.