Random Article


Nieuwe Trailer voor “Crisis on Earth-X” met DC’s Arrow, The Flash, Supergirl en DC’s Legends of Tomorrow

 


Posted 24/11/2017 by

The CW en DC hebben zonet een nieuwe trailer vrijgegeven voor de nieuwe cross-over tussen Arrow, The Flash, Supergirl en DC’s Legends of Tomorrow. De vierdelige cross-over heet “Crisis on Earth-X” en belooft een episch verhaal te vertellen in de stijl van de vele interdimensionele team-ups tussen de Justice League of America en de Justice Society of America in de comics: tijdens het huwelijk van Barry Allen/The Flash en Iris West worden onze helden aangevallen door enkele wel erg gelijkaardige schurken vanop Earth-X. De titel is uiteraard een verwijzing naar de vele “Crises” die de afgelopen decennia bij DC Comics woedden.

In de comics van DC was Earth-X (of Earth-Swastika) een pre-Crisis on Infinite Earths-wereld waar Nazi-Duitsland Wereldoorlog II won en bekende helden dus ook een heel andere weg insloegen. Bovendien zal ook The Ray – de eerste homoseksuele superheld met een eigen show – zijn overgang naar live-action maken na het geanimeerde Freedom Fighters: The Ray (dat zich eveneens op Earth-X zal afspelen). The Ray wordt vertolkt door Russell Tovey (The Night Manager, Being Human, Sherlock).

De cross-over gaat op maandag 27 november in Arrow en Supergirl en op dinsdag 28 november in The Flash en DC’s Legends of Tomorrow op The CW door.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.