Random Article


Danger Girl-Film en TV-Serie in de maak

 

Posted 24/11/2017 by

Comicbookverfilmingen zijn “in” in Hollywood. Daarom zal binnenkort ook de Danger Girlstrip een eigen blockbuster krijgen. Verantwoordelijk hiervoor is Constantin Film, de producent van de Resident Evil-franchise, die bovendien ook mikt op een televisiereeks. Beide projecten zullen zich natuurlijk binnen een gedeeld universum afspelen.

Danger Girl draait rond een groep geheime agentes onder leiding van de Britse “Deuce” (lees: een parodie op James Bond) die tijdens indrukwekkende avonturen de wereld moeten redden van o.a. “Hammer Empire”. Centrale figuren in deze creatie van J. Scott Campbell en Andy Hartnell zijn Abbey Chase, Sydney Savage en Silicon Valerie. Je kan de reeks het beste omschrijven als een mix tussen Charlie’s Angels, James Bond en Indiana Jones.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.