Random Article


Batman-stem Kevin Conroy wil een geanimeerde Justice League-reünie

 

Posted 24/11/2017 by

De genietbare live-action versie van de Justice League zorgt momenteel voor heel wat controverse, maar ook hun geanimeerde voorgangers willen graag opnieuw in de schijnwerpers staan. De stemmen van Batman en Wonder Woman, respectievelijk Kevin Conroy en Susan Eisenberg, willen graag terugkeren als hun personages in een nieuwe Warner Brothers-project.

De oorspronkelijke Justice Leagueanimatiereeks liep van 2001 tot 2004 en werd nadien nog twee jaar vervangen door Justice League UnlimitedDe serie toonde traditionele versies van superhelden zoals Superman, Batman en Wonder Woman en introduceerde enkele minder bekende collega’s tot het grote publiek. Sinds 2004 verscheen geen opvolger meer. Momenteel loopt er wel een Justice League Actionreeks die losstaat van de vroegere continuïteit.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.