Random Article


Animeparel “Your Name” wordt tijdelijk vertoond in Vlaamse bioscoopzalen

 

Posted 23/11/2017 by

In 2016 verscheen bij CoMix Wave Films en Toho de animatiefilm Your Name. Deze geanimeerde prent veroverde al snel de wereld en groeide uit tot een van de meest succesvolle animatiefilms van dat jaar, maar verscheen bij ons jammer genoeg niet in de bioscoopzalen. Binnenkort komt daar echter verandering in. Op 29 november zal Your Name te zien zijn in Gent (Sphinx cinema), Antwerpen (UGC Antwerpen), Leuven (cinema ZED) en Kortrijk (Budascoop).

De originele prent werd geregisseerd en geschreven door regisseur Makoto Shinkai en is gebaseerd op het gelijknamige boek van Shinkai zelf. Your Name vertelt het liefdesverhaal van Mitsuha en Taki dat tijd en ruimte overstijgt. Bovendien werken Paramount Pictures en regisseur J.J. Abrams (Star Trek, Star Wars) ondertussen al aan een westerse live-action verfilming van Your Name.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.