Random Article


Verontrustende anti-Marvel Poster voor DC’s Justice League verschijnt in Chinese bioscoopzalen

 

Posted 21/11/2017 by

De (zinloze) strijd der fanboys is al decennia aan de gang. Sinds het enorme succes van de superheldenblockbusters lijkt de concurrentie tussen fans van zowel Marvel als DC Comics alleen maar toegenomen.

Een nieuwe, niet-officiële poster voor DC’s Justice League pikt in op datzelfde thema en toont de zes centrale figuren uit de DC-film die net hun Marvel-tegenhangers zoals Thor, Wolverine en Iron Man uit de weg hebben geruimd. Grappig genoeg dook deze verdelende poster ook op in enkele Chinese bioscoopzalen en de app van Wanda Cinemas, de grootste ticketverdeler in China.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.