Random Article


Lizzy Caplan is Bella Donna Boudreaux in Marvel’s Gambit Film

 

Posted 21/11/2017 by

Een nieuw castingbericht voor Marvel’s Gambit-film bij 20th Century Fox bereikte ons vanochtend. Actrice Lizzy Caplan (Masters of Sex) vertolkt immers de rol van Bella Donna Boudreaux, een naam die langdurige X-Men-lezers wel zullen herkennen.

Bella Donna Boudreaux verscheen voor het eerst in X-Men #7 (1992) als creatie van Scott Lobdell en Jim Lee. Bella Donna, de dochter van de leider van de New Orleans Assassins’ Guild, is zowat de oudste vriendin en eerste geliefde van Remy LeBeau/Gambit. Doorheen de jaren 90 was ze een op wraakbeluste tegenstandster van Gambit en de X-Men. Haar mutantenkrachten zijn astrale projectie en energiemanipulatie.

Gambit verschijnt in februari 2019.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.