Random Article


Geoff Johns bevestigt “een” Batman in DC’s Flashpoint Film

 

Posted 21/11/2017 by

In navolging van Justice League beginnen stilletjes aan de volgende blockbusters bij DC en Warner Bros meer onder de aandacht te komen. Tijdens een interview met Entertainment Weekly bevestigde Geoff Johns zo de aanwezigheid van Batman in de Flashpoint-film:

Er zitten elementen in de film die we ergens anders nooit zouden kunnen doen. De schaal van het allemaal, het Batman-verhaal in het geheel.

In de alternatieve Flashpoint-geschiedenis waarin The Flash een nieuwe tijdlijn schept, werden de bekende personages zoals Superman, Batman en Wonder Woman immers drastisch aangepast. Op de nacht dat Bruce Wayne zijn ouders verloor, ging het in Flashpoint immers anders. Niet zijn ouders, maar wel een jonge Bruce zelf werd neergeschoten en stierf in Crime Alley in Gotham City. Zijn vader Thomas Wayne zou daardoor een gewelddadige versie van Batman worden, terwijl Martha Wayna, gebroken door haar verdriet, de persona van de Joker zou aannemen.

Het is dus nog niet meteen duidelijk of het vermelde “Batman-verhaal” naar Thomas Wayne – vertolkt door een al zeer geïnteresseerde acteur Jeffrey Dean Morgan – of evenwel Bruce Wayne – uiteraard Ben Affleck – verwijst.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.