Random Article


Nieuwe X-Men Spin-off met James Franco als Marvel’s Multiple Man in de maak

 

Posted 16/11/2017 by

Jawel, filmstudio 20th Century Fox werkt blijkbaar aan een X-Men-spin-off rond Multiple Man. Naast New Mutants, Gambit, Deadpool en de reguliere X-Men-franchise wordt hij zo de nieuwste filmreeks binnen het X-verse. James Franco (Pineapple Express, Spider-Man) werd bovendien al gecast als de titulaire mutant. Wonder Woman-scenarist Allan Heinberg verzorgt het script, terwijl Simon Kinberg produceert.

Jamie Madrox/Multiple Man verscheen voor het eerst in  Giant-Size Fantastic Four #4 (1975) als creatie van Len Wein en werd verder uitgediept in de X-Factor-comics door Peter David. Madrox is een mutant die zichzelf kan “dupliceren” en zo verschillende versies van zichzelf kan maken. Doorheen de jaren was hij een lid van de X-Men en X-Factor. Eerder werd hij al vertolkt door Eric Dane in X-Men: The Last Stand (2006).

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.