Random Article


Eerste Kijk op Fantastic Beasts and Where to Find Them 2

 

Posted 16/11/2017 by

Binnen exact één jaar verschijnt de eerste sequel op Fantastic Beasts and Where to Find Them in de Amerikaanse bioscoopzalen. Daarom gaven Warner Bros Pictures en regisseur David Yates vandaag een eerste kijk op de film vrij, die trouwens officieel Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald heet.

Op de eerste foto van de cast herkennen we onder meer Eddie Redmayne als de “magizoologist” Newt Scamander, Katherine Waterston als Tina, Alison Sudol als Queenie, Dan Fogler als Jacob, Ezra Miller als Credence, Zoë Kravitz als Leta Lestrange en Johnny Depp als de duistere tovenaar Gellert Grindelwald. Natuurlijk duikt ook Jude Law als een jonge Dumbledore op.

Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald verschijnt in november 2018. Onze recensie van Fantastic Beasts kan je hier nalezen.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.