Random Article


Dit zijn de Post-credits Scènes van DC’s Justice League

 

Posted 15/11/2017 by

Zoals tegenwoordig elke superheldenfilm, zal DC’s Justice League – de introductie van het grootste superheldenfilm aller tijden op het grote scherm – enkele post-credits scènes bevatten. Opgepast, spoilers!

Scène 1 toont The Flash (Ezra Miller) en Superman (Henry Cavill) vooraleer ze een race houden. In de DC-comics vonden er talrijke races plaats tussen de snelste man ter wereld en de man van staal. De scène is zeer luchtig en fun en werd duidelijk geschreven en geregisseerd door Joss Whedon, niet Zack Snyder.

Scène 2 begint in Arkham Asylum, waar Lex Luthor (Jesse Eisenberg) ontsnapt is en een andere kale gevangene zijn celplaats heeft gegeven. We zien Luthor daarna op zijn jacht, waar niemand minder dan Deathstroke/Slade Wilson (Joe Manganiello) op audiëntie komt. Luthor vertelt dat god (Superman) terug uit de grond is gekropen en een League gevormd heeft met zijn vrienden. Hij stelt voor aan Deathstroke om hetzelfde te doen. Een duidelijke opzet voor de Injustice League/Legion of Doom in de Justice League-sequel.

Justice League knalt vandaag, 15 november, de zalen binnen. Onze recensie lees je hier.

Comments

comments


Arno

 
avatar
I'm not locked in here with you. You're locked in here with me.