Random Article


Releasedatum voor DC’s Batman: Gotham by Gaslight Animatiefilm is bekend

 

Posted 14/11/2017 by

DC Entertainment en Warner Bros Animation gaven vandaag de releasedatum vrij voor de nieuwste telg in de DC Universe Animated Original Movies-lijn: Batman: Gotham by Gaslight, een adaptatie van het allereerste Elseworlds-verhaal uit 1989. De film zal namelijk begin februari 2018 op DVD en Blu-ray verschijnen.

De comic, gemaakt door Brian Augustyn en Hellboy-schepper Mike Mignola, plaatste DC’s Dark Knight in het Victoriaanse tijdperk. Meer bepaald in het jaar 1889. Als een steampunk Batman krijgt hij in een Victoriaans Gotham City te maken met de notoire seriemoordenaar Jack The Ripper. De Gotham by Gaslight-versie van Batman zou later ook nog opduiken in de sequel, Master of the Future (1991), als deel van het Countdown-event en de videogame Infinite Crisis.

Onze recensie van DC’s vorige animatiefilm Batman and Harley Quinn vind je hierGotham by Gaslight verschijnt in 2018.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.