Random Article


Sony Pictures werkt aan een Film rond Spider-Man-personage Morbius

 

Posted 13/11/2017 by

We hadden al weet van een Venom– en een Silver & Blackfilm, maar Sony Pictures werkt nu aan nog een blockbuster in hun Spider-Man-filmuniversum (nog steeds zonder Spidey). De levende vampier Morbius zou zo zijn eigen spin-off krijgen. Power Rangers-scenaristen Burk Sharpless en Matt Sazama werken momenteel aan het script.

Michael Morbius verscheen voor het eerst in The Amazing Spider-Man #101 (1971) als creatie van Roy Thomas en Gil Kane. Het personage werd bedacht als een tragische antiheld die tegen wil en dank na een biochemische kuur wordt omgetoverd in een “Levende Vampier”. Morbius was doorheen de jaren zowel schurk als held en werd een van de terugkerende personages in de Spider-Man-comics. Onder meer vlucht, hypnose en een versnelde genezing (maar ook een noodzaak aan menselijk bloed) behoren tot zijn krachten.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.