Random Article


Scenarist Eric Pearson over de afwezigheid van een Romance tussen Thor en Valkyrie in Marvel’s Thor: Ragnarok

 

Posted 13/11/2017 by

Wie Thor: Ragnarok vergelijkt met de vorige Thor-films, zal meteen merken dat de romantiek (met Jane Foster) in het derde deel achterwege wordt gelaten. Volgens scenarist Eric Pearson was dit zeker en vast een bewuste weglating in zijn script, in samenspraak met regisseur Taika Waititi:

We wouden niet op die manier beginnen. Het was meer zoals “Laten we Valkyrie haar eigen verhaal geven dat verbonden is met dat van Thor… En als het logisch is dat ze samen eindigen: geweldig. Je hebt twee heel knappe personages die kunnen vechten en wellicht bij elkaar zouden passen, als het verhaal die kant zou opgaan, maar dat is dus uiteindelijk niet gebeurd. Het gaat meer over gedeeld respect en haar omgang met haar post-traumatische stress. 

Wat wij net van de nieuwe Thor-film vonden, kan je hier nalezen in onze uitgebreide recensie.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.