Random Article


Marvel-legende Stan Lee hint naar Black Widow Film

 

Posted 13/11/2017 by

Het gerucht doet al jaren de ronde, maar mede-Marvel-grondlegger en levend icoon Stan Lee heeft onlangs op een conventie in Brisbane opnieuw wat olie op het vuur gegooid. Kevin Feige en co zeggen het al sinds The Avengers (2012), maar de mythische Black Widow-solofilm zal er nu effectief wel “ooit” komen volgens de Generalismo.

In Avengers: Infinity War zal actrice Scarlett Johansson, die de Russische ex-spionne al vertolkt sinds Iron Man 2 (2010), gelukkig wel al een substantiële rol toebedeeld krijgen. Onlangs werd haar karakter wel wat meer uitgediept in het intiemere Captain America: The Winter Soldier (2014) en actievolle Avengers: Age of Ultron (2015), maar een eigen episode in het Marvel-filmuniversum zou een terecht eerbetoon zijn.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.