Random Article


Wonder Woman-actrice Gal Gadot keert niet terug in Wonder Woman 2 als Brett Ratner produceert

 

Posted 12/11/2017 by

We hadden het gisteren nog over het seksueel misbruik en grensoverschrijdend gedrag van X-Men: The Last Stand-regisseur Brett Ratner, maar bij deze zou het wel eens een impact kunnen hebben op de sequel op Wonder Woman volgens een Warner Bros-werknemer.

Ratner die al even op non-actief staat bij 20th Century Fox, produceerde immers gedeeltelijk het eerste deel en dat is wat de vrijgevochten actrice Gal Gadot helemaal niet meer ziet zitten. Zij stopt als Wonder Woman, momenteel het meest succesvolle onderdeel van DC’s filmuniversum, als Ratner niet wordt ontslagen bij Warner Bros. Pictures. Lang kan dat volgens ons niet meer duren…

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.