Random Article


Nieuwe Star Wars Trilogie en Live-Action TV-Reeks in de maak!

 

Posted 10/11/2017 by

Het kon niet veel langer uitblijven. Disney en regisseur Rian Johnson (Star Wars: The Last Jedi) hebben vannacht een nieuwe Star Wars-filmtrilogie aangekondigd. De drie nieuwe sci-fi-films zullen geschreven en geproduceerd worden door Johnson zelf en bovendien niet over de Skywalker-familie gaan. Het eerste deel zal hij bovendien ook regisseren. Alles is mogelijk met deze nieuwe trilogie en dus ook een filmreeks over The Knights of the Old Republic!

Daarnaast bevestigde Disney-CEO Bob Iger dat Lucasfilm en Disney ook aan een langverwachte live-action Star Wars-televisiereeks werken. Deze zou exclusief worden voor Disney’s opkomende streamingdienst, dé concurrent voor Netflix trouwens. De serie staat gepland voor 2019.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.