Random Article


Pokémon de film: Ik kies jou! bevat nieuwe versie van iconische Theme Song

 


Posted 07/11/2017 by

Een tijdje terug hadden we het al over Pokémon de film: Ik kies Jou! die afgelopen zondag bij Kinépolis vertoond werd. De nieuwste Pokémon-film rond Ash en Pikachu toont een losse hervertelling van de eerste Indigo League-reeks en daarbij kon natuurlijk de iconische intro van de eerste serie niet ontbreken.

Voor deze animatiefilm werd het nummer van een nieuwe cover voorzien, die we hierboven hebben toegevoegd. Wie het lied in de bioscoopzalen wil horen, zal op zaterdag 11 november Ik kies Jou! nog kunnen bekijken.

Meer informatie over de tickets vind je hier!

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.