Random Article


J.K. Simmons houdt de deur open voor een terugkeer als Marvel’s J. Jonah Jameson

 

Posted 07/11/2017 by

Niet Robert Downey Jr. als Iron Man of Mark Strong als Sinestro, maar wel acteur J.K. Simmons als J. Jonah Jameson moet zowat de beste casting in een superheldenfilm tot nog toe zijn. In de eerste Spider-Man-trilogie van Sam Raimi ontpopte de Oscarwinnaar, bekend van Whiplash (2014), zich als de vleesgeworden incarnatie van de luidruchtige eigenaar van de Daily Bugle en baas van Peter Parker/Spider-Man.

In een recent interview bij Entertainment Tonight hintte Simmons naar een mogelijke terugkeer “als er een kans was om dat opnieuw op te zoeken”. Ironisch genoeg is Simmons binnenkort te zien als Commissioner Gordon in Justice League van concurrent DC Comics, hoewel zijn contract een optreden in een Marvel-film niet verbiedt, zo zei hij zelf.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.