Random Article


Nieuwe Trailer voor Marvel’s The Runaways

 


Posted 27/10/2017 by

Marvel Entertainment heeft zonet een nieuwe trailer vrijgegeven voor hun opkomende Runaways tv-serie op de streamingdienst HuluRunaways wordt gebaseerd op de gelijknamige eerste Runaways-comicbookreeks uit 2003 door auteur Brian K. Vaughan (Saga, Y The Last Man) en tekenaar Adrian Alphona en draait rond een groep tieners die ontdekken dat hun ouders superschurken (The Pride) zijn, maar het rechtvaardige bestaan van de superheld verkiezen. Zo komen ze in conflict met hun ouders en moeten ze samenwerken als een hecht en volwaardig team.

De tv-reeks zal draaien rond de eerste groep Runaways uit de comics en bestaat uit Rhenzy Feliz (Teen Wolf) als Alex Wilder, Lyrica Okano (The Affair) als Nico Minoru, Virginia Gardner (Goat) als Karolina Dean, Ariela Barer (New Girl) als Gert(rude) Yorkes, Gregg Sulkin (Faking It) als Chase Stein en Allegra Acosta (100 Things to do Before High School) als Molly Hernandez (Hayes). De televisiereeks wordt gemaakt door Josh Schwartz en Stephanie Savage (Gossip Girl). Jeph Loeb is, net zoals bij de andere Marvel-reeksen uitvoerend producent, bijgestaan door Jim Chory (Daredevil). Een releasedatum staat gepland voor 21 november.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.