Random Article


Nieuwe Trailer voor Netflix Original “Bright” met Will Smith

 


Posted 26/10/2017 by

Netflix heeft afgelopen week een nieuwe trailer vrijgegeven voor Bright, een Netflix Original-film die in december op de streamingdienst zal verschijnen. In Bright leven mensen, orcs, elven en feeën samen in een alternatieve versie van ons hedendaagse bestaan. De routine werkavond van twee agenten van verschillende afkomst, de menselijke Ward (Will Smith) en orc Jakoby (Joel Edgerton), verloopt heel anders wanneer zij moeten samenwerken om een jonge vrouwelijke elf en een kostbaar relikwie te beschermen. Wanneer dat laatste in verkeerde handen terecht komt, is de toekomst van elk levend wezen in gevaar, en dus moeten Ward en Jakoby zowel hun persoonlijke verschillen als vele vijanden verslaan om de wereld van de ondergang te redden…

Regisseur van dienst is David Ayer (Suicide Squad). Naast Will Smith en Joel Edgerton speelt ook Noomi Rapace (Prometheus) een hoofdrol. Het scenario werd dan weer geschreven door niemand minder dan Max Landis (Chronicle, American Ultra). Verwacht dus een aparte take op de bovennatuurlijke buddy cop-film genre Men in Black en RIPDBright is vanaf december op Netflix te zien.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.