Random Article


Hugh Jackman verkleedt zich als Wolverine voor Halloween

 

Posted 26/10/2017 by

Zeventien jaar. Zo lang gunde Hugh Jackman ons zijn take op de Wolverine in X-Men (2000) en doorheen alle sequels bij 20th Century Fox. Toch zagen we in die verschillende Marvel-films nooit het klassieke geel/blauwe pak dat Logan in de comics en X-Men-animatieseries droeg. Eén keer kwamen we dichtbij met het alternatieve einde voor The Wolverine (2013), maar dragen deed Jackman het pak nooit.

Jackman gaf het pak wel degelijk een kans, maar het werkte simpelweg niet binnen de verschillende films en bij de visies van de regisseurs. Voor Halloween volgende week zal de acteur het kostuum wellicht wél dragen – of zo liet hij toch uitschijnen in bovenstaande tweet. Zijn laatste vertolking van het personage zagen we eerder dit jaar al in Logan.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.