Random Article


Nieuwe Trailer voor Marvel’s The Punisher op Netflix onthult Releasedatum

 


Posted 19/10/2017 by

Marvel Television en Netflix hebben zonet een allereerste volledige trailer vrijgegeven voor Marvel's The PunisherIn de langverwachte spin-off van het tweede seizoen van Marvel's Daredevil, die dus op vrijdag 17 november zal verschijnen, keert Jon Bernthal (The Walking Dead) terug als de iconische antiheld. Onder meer Ben Barnes als Billy Russo, Ebon Moss-Bachrach als Micro en een terugkerende Deborah Ann Woll als Karen Page zullen in het eerste seizoen van Marvel's The Punisher te zien zijn.

Frank Castle/The Punisher verscheen voor het eerst in The Amazing Spider-Man #129 (1974). Sinds de moord op zijn familie voert de oorlogsveteraan een eenmansoorlog tegen de misdaad als The Punisher, één van Marvel’s beruchtste vigilantes en antihelden (alsook seriemoordenaars). Door zijn afwijkende gedrag tussen de klassieke helden groeide hij – net zoals Wolverine trouwens – al snel uit tot een fan-favorite en verscheen hij sindsdien in verschillende eigen reeksen. In live-action werd het personage al vertolkt door Dolph Lundgren, Thomas Jane en Ray Stevenson (Thor).

Onze review van het tweede seizoen van Marvel’s Daredevil, met het debuut van de nieuwste live-action Punisher, kan je hier nalezen. 

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.