Random Article


Adrianne Palicki wil terugkeren in Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D.

 

Posted 19/10/2017 by

Dat Nick Blood zal terugkeren als Lance Hunter in het volgende seizoen van Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D. berichtten we enige tijd terug al. Nu zou ook zijn partner Mockingbird/Bobbi Morse wel eens kunnen opduiken in het vijfde seizoen. Actrice Adrianne Palicki (Friday Night Lights, John Wick en momenteel The Orville) zei in een recent interview immers het volgende:

Als ze me vragen, keer ik absoluut terug!

Van de spin-off voor Hunter en Mockingbird, Marvel's Most Wantedkwam uiteindelijk maar weinig in huis en dus lijkt dit de enige mogelijkheid om Mockingbird nog eens terug te zien op het kleine scherm. Het vijfde seizoen van Agents of S.H.I.E.L.D. gaat op vrijdag 1 december van start.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.