Random Article


Nieuwe Details over de terugkeer van John Constantine in DC’s Legends of Tomorrow Seizoen 3

 

Posted 15/10/2017 by

In een recent interview over het derde seizoen van DC's Legends of Tomorrow had producent Phil Klemmer het over de terugkeer van Matt Ryan als de Britse kettingrokende magiër-demonologist John Constantine.

Zijn aflevering – trouwens de tiende episode dit seizoen – zal een bovennatuurlijk horroraspect bevatten en verwijzen naar de eerdere cameo van Constantine in het vierde seizoen van ArrowDaarnaast focust de episode ook op een magische confrontatie tussen John en Damien Darhk (Neil McDonough).

Onze recensie van de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Legends of Tomorrow vind je hier.

 

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.