Random Article


Eerste Trailer voor Castle Rock van J.J. Abrams en Stephen King

 


Posted 15/10/2017 by

Horrorbloemlezingen lijken terug van weggeweest. Na verschillende horrorfilms zoals V/H/S/ (2012) en The Holiday (2016), maar ook de (ondertussen stopgezette) terugkeer van Tales from the Crypt brengen J.J. Abrams (Star Trek, Star Wars: The Force Awakens) en legendarisch horrorauteur Stephen King (The Mist, It) binnenkort samen Castle Rock uit. De tiendelige tv-reeks wordt een exclusief product op streaming dienst Hulu, dewelke ook Marvel’s Runaways-reeks produceert.

Castle Rock – genoemd naar het geïmproviseerde fort uit William Golding’s Lord of the Flies-boek en de setting van verschillende King-boeken zoals The Dead Zone, Cujo en The Dark Hall – zal verscheidene horrorverhalen tonen in het gelijknamige dorpje. Deze afleveringen worden gebaseerd op Stephen Kings eigen werk. Scenaristen van dienst zijn Sam Shaw en Dusty Thomason. Eerder werkten King en Abrams al samen aan de verfilming van 11.22.63.

Castle Rock verschijnt volgend jaar.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.