Random Article


Review: DC’s Legends of Tomorrow – “Aruba-Con” (Aflevering 1, Seizoen 3)

 

 
Overzicht
 

Genre:
 
Regisseur:
 
Scenario: ,
 
Acteurs: , , , , , ,
 
Filmstudio:
 
Speelduur: 45 min.
 
Taal: Engels
 
Score
 
 
 
 
 


User Rating
3 total ratings

 

Goed


Tijdreizende superhelden met heel wat humor en leuke karaktermomenten! De nieuwe Rip Hunter.

Minder


Weinig ingrijpende gebeurtenissen.


De leukste superheldenreeks op tv is terug met een tweede seizoen! Lees hier onze recensie van de nieuwste aflevering van DC’s Legends of Tomorrow!

Posted 14/10/2017 by

 
Full Article
 
 

Your services are no longer required.

Afgelopen week ging het nieuwe superheldentelevisieseizoen op The CW van start. Naast The Flash, Supergirl en Arrow begon ook DC's Legends of Tomorrow opnieuw. In het derde seizoen keert zo eindelijk ieders favoriete groep helden en antihelden terug in heel wat leuke tijdreizende avonturen!

De tijd zelf is kapot door toedoen van de Legends. Dinosaurussen vertrappelen nu alles in hun pad in Los Angeles in 2017, maar gelukkig wordt de dreiging al snel opgelost door het Time Bureau, onder leiding van Rip Hunter (maar dan vijf jaar uit de toekomst). Niet alleen volgt al snel een opmerking over hun roekeloze gedrag, maar ook hun officiële ontslag als "Legends". Legends No More…

Zes maanden later hebben ze zich elk al aangepast aan hun rustige, maar o zo saaie leventje. Sara Lance werkt nu als verkoopster in een doe-het-zelf-winkel "Sink, Shower and Stuff". The Atom verdoet dan weer zijn tijd bij dating app "Up Swipz" in Sillicon Valley. Commander Steel helpt Team Flash tijdens de afwezigheid van de Scarlet Speedster. Wanneer Heat Wave die van een hemelse vakantie op Aruba geniet, plots Gajus Julius Caesar tegenkomt, is het echter tijd voor de Legends om in te grijpen.

Waar andere reeksen, zoals het nu duistere Supergirl, hun toon hebben bijgesteld bij de start van dit nieuwe televisieseizoen, lijkt Legends of Tomorrow gewoon nog steeds te doen waar het goed in is: hilarische en onverwachte avonturen doorheen de geschiedenis. Deze eerste aflevering met Romeins veldheer/politicus Gajus Julius Caesar – onder andere ronddwalend op een "toga party" – is dan ook zo gestoord als maar kan zijn! Wat met de plotgaten? Uiteraard zijn die nog steeds aanwezig, maar Legends is niet de reeks om al te lang bij stil te staan en na te denken over het concept. Het is en blijft een reeks over een tijdreizend groepje ongeregeld! 

Naast de gebruikelijke humor, superheldenactie en verscheidene gênante situaties probeert de reeks ook zijn mythos wat meer uit te diepen. In het derde seizoen zal dat vooral gebeuren via het bureaucratische Time Bureau dat de brokken van de ietwat anarchistische Legends probeert te lijmen. Dat deze organisatie onder toezicht staat van voormalig Legends-leider Rip Hunter maakt het alleen maar interessanter!


Misschien merkte je het al aan onze vorige recensies, maar het superheldenseizoen op The CW ging niet zo bijster sterk van start. Gelukkig biedt DC's Legends of Tomorrow, net zoals met het tweede seizoen, een sterk weerwoord – een weerwoord doorspekt met humor, leuke karaktermomenten, tijdreizen en superheldenactie!

DC's Legends of Tomorrow verschijnt elke dinsdagavond op de Amerikaanse zender op The CW.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.