Random Article


Victor Garber stapt binnenkort op bij DC’s Legends of Tomorrow als Series Regular

 

Posted 12/10/2017 by

Een langtijdig lid van de Legends of Tomorrow zal binnenkort heel wat minder te zien zijn in de gelijknamige superheldenreeks op The CW. Acteur Victor Garber, die de rol van Firestorm-wederhelft Dr. Martin Stein vertolkte doorheen The Flash en Legends of Tomorrow, geeft immers zijn rol als series regular op.

Vermoedelijk zou de toneelacteur zich vanaf volgend jaar meer gaan focussen op zijn eerste liefde op de planken en dus minder tijd hebben om in het Arrow-verse op The CW te verschijnen. Kleinere gastrollen zijn natuurlijk nog steeds een mogelijkheid.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.