Random Article


Nieuwe Poster voor The Predator Reboot

 

Posted 11/10/2017 by

Sinds het uitstellen van de nieuwe Predator-reboot is het alweer even stil rond de sci-fi-film. Vandaag verscheen dan ook een nieuwe poster online voor de blockbuster die binnen minder dan een jaar in de bioscoopzalen zou moeten verschijnen. Onder meer Thomas Jane (The Punisher), Sterling K. Brown, Trevante Rhodes, Boyd Holbrook (Logan), Jacob Tremblay, Olivia Munn (X-Men: Apocalypse) zullen in The Predator te zien zijn.

The Predator wordt geregisseerd en geschreven door Shane Black (Iron Man 3), co-scenarist van dienst is Fred Dekker. De eerste Predator-film verscheen in 1987 met onder meer Arnold Schwarzenegger als hoofdrol en groeide uit tot een popcultureel icoon. Na verscheidene (losse) sequels over de indrukwekkende alien jager met zijn iconische klikgeluid en camouflagepak, stierf de filmreeks in 2010 met de minder succesvolle Predators een stille dood… Tot nu!

The Predator verschijnt op 1 augustus 2018.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.