Random Article


Nieuwe Epische Trailer voor Star Wars: Episode VIII – The Last Jedi

 


Posted 10/10/2017 by

Disney en Lucasfilm hebben zonet een nieuwe trailer vrijgegeven voor Star Wars Episode VIII: The Last Jedi. De achtste film in de Star Wars-saga wordt geregisseerd en geschreven door Rian Johnson (Looper) en zal het langverwachte verhaal van Rey (Daisy Ridley) en Finn (John Boyega) uit Star Wars: The Force Awakens verder zetten. Uiteraard zullen ook oude getrouwen zoals Jedi-ridder Luke Skywalker (Mark Hamill) en generaal Leia (Carrie Fisher) terugkeren om de strijd tegen de First Order onder leiding van Supreme Leader Snoke (Andy Serkis) en Kylo Ren (Adam Driver) te hervatten.

Samen met andere The Force Awakens-acteurs zoals Oscar Isaac, Lupita Nyong’o, Domhnall Gleeson, Anthony Daniels en Gwendoline Christie worden ze vervoegd door nieuwkomers Benicio Del Toro, Laura Dern en Kelly Marie Tran. Het tweede deel in deze nieuwe Star Wars-trilogie en vervolg op Star Wars: The Force Awakens knalt op woensdag 13 december 2017 onze Melkweg binnen.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.