Random Article


NYCC 2017: Cross-over tussen The Walking Dead en Fear the Walking Dead in de maak

 

Posted 08/10/2017 by

The worlds collide.

Het moest er ooit eens van komen, maar binnenkort vindt eindelijk een ontmoeting plaats tussen de The Walking Dead en Fear the Walking Dead. Vanop New York Comic-Con dit weekend bevestigde bedenker Robert Kirkman de cross-over, waarvoor later al snel een eerste afbeelding online verscheen:

Een van de personages uit een van de twee reeksen zal in de andere reeks onverwacht opduiken. Wie dat net is en wanneer dat zal gebeuren, is nog niet geweten. Meer nieuws over de langverwachte ontmoeting komt er de komende maanden aan.

Onze recensie van het zevende seizoen van The Walking Dead vind je hier. Het achtste seizoen gaat op maandag 23 oktober op FOX van start.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.