Random Article


Anson Mount (Marvel’s Inhumans) wou Gambit vertolken

 

Posted 06/10/2017 by

Misschien zit het (wan)succes van Marvel's Inhumans er voor iets tussen, maar acteur Anson Mount – ook wel de hoofdfiguur Black Bolt uit het eerste seizoen van Marvel's Inhumans – verkondigde recent opnieuw zijn interesse om Gambit te vertolken in een Marvel-film bij 20th Century Fox. In de jaren in aanloop naar de productie van Gambit bij Fox en de casting van Channing Tatum had Mount naar eigen zeggen duidelijk zijn zinnen gezet op de X-Men-rol. Tatum is ondertussen natuurlijk al even bevestigd als Remy LeBeau.

Onze recensie van de eerste afleveringen van Marvel's Inhumans vind je hier.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.