Random Article


Gerucht: Daniel Craig is Mr. Sinister in Marvel’s Gambit

 

Posted 05/10/2017 by

Jawel, Marvel's Gambit-film bij 20th Century Fox met Channing Tatum als de populaire X-Man is nog steeds in de maak. Volgens een nieuw gerucht zou ook de schurk van dienst gevonden zijn. James Bond himself, Daniel Craig, zou de rol van Mr. Sinister/ Nathaniel Essex vertolken. In X-Men: Apocalypse verscheen er al een eerste verwijzing naar "Essex Corp" en hun genetische experimenten.

Mr. Sinister verscheen voor het eerst in de Marvel-comics in Uncanny X-Men #221 (1987). Hij is de leider van o.a. de mutantengroeperingen Marauders en de Nasty Boys en een meedogenloze geneticus die wel een zeer speciale interesse vertoont in de Summers-bloedlijn (waartoe mutantenleiders Cyclops, Havok en Cable behoren). Ook heeft hij dichte banden tot ultieme darwinist en de onsterfelijke mutant Apocalypse, met wie hij ook enkele superkrachten deelt. Nathaniel Essex werd al geboren in de 19de eeuw, maar zijn onethische experimenten op mutanten en op zichzelf leidden tot zijn langere levensduur.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.