Random Article


Arrow-schurk Prometheus keert terug in “Crisis on Earth-X” Crossover

 

Posted 02/10/2017 by

Een recente poster introduceerde ons al tot de volgende Arrow-verse cross-over op The CW: "Crisis on Earth-X". Bij deze weten we ook wie de "Dark Arrow" uit Earth-X, of ook wel de Nazi-tegenhanger van de Green Arrow vanop onze wereld, zal zijn.

Niemand minder dan "Prometheus-X", een lichte varatie op de schurk uit het vijfde seizoen van Arrowwordt een van de centrale schurken – naast Dark Flash en Overgirl. Vreemd genoeg wordt hij niet vertolkt door acteur Josh Segarra, zoals in Arrow, maar zal dus een acteur het pak aantrekken. De cross-over gaat van start op maandag 27 november en eindigt op dinsdag 28 november.

Onze recensie van het vijfde seizoen van DC's Arrow vind je hier. Het zesde seizoen gaat op donderdag 12 oktober van start.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.