Random Article


The Nice Guys krijgt Eigen TV-Reeks met een Twist

 

Posted 29/09/2017 by

Vorig jaar bracht regisseur Shane Black een pracht van een buddy-cop-komedie uit: The Nice GuysHoewel recensenten over het algemeen enthousiast waren – waaronder wij, trouwens -, was de film geen box office-hit. Een sequel kwam er sowieso al niet, maar het concept zal wel blijven bestaan.

Televisienetwerk Fox en 30 Minutes Or Less-scenarist Michael Diliberti werken immers aan een televisiereeks, maar dan met een vrouwelijke cast. In de bioscoopfilm zagen we Ryan Gosling en Russell Crowe als twee wel heel verschillende detectives, die op zoek gingen naar een vermist meisje en zo op een enorm complot stootten. Bovendien wordt de jaren 70-setting ingewisseld voor een vrij cliché detectivereeks die zich in het heden afspeelt.

Onze recensie van The Nice Guys vind je hier.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.