Random Article


Opnames van Marvel’s New Mutants zijn afgerond

 

Posted 26/09/2017 by

Enkele dagen geleden zond regisseur Josh Boone (The Fault in Our Stars) een nieuwe foto de wereld in op Instagram. Sinds vrijdag 15 september zijn immers de opnames voor New Mutants afgerond. Deze "superheldenhorrorfilm" is een spin-off van de X-Men-franchise bij 20th Century Fox.

 

#closingtime #newmutants

Een bericht gedeeld door Josh Boone (@joshboonemovies) op

De centrale cast van dienst bestaat uit Blu Hunt als Danielle MoonstarCharlie Heaton (Stranger Things) als CannonballHenry Zaga als Sunspot, Maisie Williams (Game of Thrones) als Wolfsbane en Anya Taylor-Joy (Split) als Illyana Rasputin/Magik. De schurk van dienst wordt Demon Bear, een gigantische beer die zijn buitengewone krachten put uit negatieve menselijke emoties

The New Mutants staat gepland voor een release op 13 april 2018.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.