Random Article


Unbreakable Acteurs Treat Clark en Charlayne Woodard keren terug voor M. Night Shyamalan’s Glass

 

Posted 22/09/2017 by

Een half jaar geleden kondigde regisseur M. Night Shyamalan Glass aan, een sequel op zowel Unbreakable (2000) als Split (2016). Dat enkele acteurs, waaronder Bruce Willis als de onbreekbare man David Dunn (Unbreakable), Samuel L. Jackson als de broze  Elijah Price/"Mr. Glass" en James McAvoy als de van 24 persoonlijkheden voorziene seriekidnapper Kevin/The Horde (Split), zouden terugkeren, was al snel duidelijk.

Nu zullen ook twee Unbreakable-veteranen hun rollen hernemen, namelijk Treat Clark (Agents of S.H.I.E.L.D.) en Charlayne Woodard. Zij vertolken respectievelijk Joseph Dunn – de zoon van Bruce Willis' David Dunn – en de moeder van Samuel L. Jacksons Elijah Price. Meer nieuws rond deze sequel is er hopelijk snel!

Onze reviews van Unbreakable en Split lees je hier en hier.

Comments

comments


Killian

 
avatar
Schrijft sneller dan zijn schaduw. Misschien ook beter. Maar zeker sneller.